راهبرد ملی

راهبرد ملی

منتخب نوشته های استراتـژی ملی انوش راوید از تارنمای ارگ ایران arq.ir
راهبرد ملی

راهبرد ملی

منتخب نوشته های استراتـژی ملی انوش راوید از تارنمای ارگ ایران arq.ir

خلیج فارس و گوگل

گوگل و خلیج فارس

  * مهم * مهم * مهم *

   درود دوستان

        تعداد رأی‌ ها در نظر سنجی گوگل به شکلی تغییر کرده که سهم "persian Gulf" دارد به حداقل می رسد،  به این معنی‌ است،  که گوگل به زودی مجبور خواهد شد اسم "Arabian Gulf" را انتخاب کند.  من این ایمیل را برای 5000 نفر می فرستم،  اگر هر نفر شما،  آنرا فقط به ده، بیست نفر جدید بفرستید،  و این کار دو،  سه و چهار دفعه تکرار شود،  تعداد رأی ایرانی ها اکثریت خواهد شد.

      لطف کنید به خاطر خودمان و نسل‌ های آینده کوتاهی‌ نکنید،  فوری لینک زیر را کلیک کنید،  و در صفحه باز شده روی خلیج فارس هم کلیک کنید.  به ایران قسم 30 ثانیه هم طول نمی کشد،  یه تلاش مجدد دیگه بکنید،  به نفع ما تمام شود.

      توجه مهم:  در ادامه اقدام توهین آمیز گوگل درباره رأی گیری برای تغییر نام خلیج فارس،  متاسفانه در چند ماه گذشته درصد آرای ایرانی ها،  از  79 درصد  به 62 درصد کاهش یافته است.  دلیل اصلی افت آراء ایرانی ها در این رای گیری،  مربوط به قوانین این رای گیری است.  اگر در نظر های ارسالی توسط هم میهنان به سایت گوگل،  توهین و ناسزای برای طرف مقابل نوشته شود،  5 درصد از آرای افراد کم خواهد شد.  از دلایل دیگر کاهش آراء ایرانی ها،  توضیح نوشتن در کامنت های ارسالی به سایت گوگل است،  که چگونه می توان چند بار رای داد یا تقلب نمود.  تک تک کامنت های توسط گوگل ترجمه و خوانده می شود،  در نتیجه همه این موارد باعث شده،  که با وجود شرکت بسیار زیاد ایرانی ها در این رأی گیری و دفاع از نام خلیج فارس،  کاهش باور نکردنی حدود 19 درصد،  در نتیجه نهایی داشته باشیم.  دقت کنید،  که به خاطر عدم اطلاع از قوانین گوگل،  در مورد این رای گیری کاهش رای پیدا نکنیم.  ارسال کامنت ضروری نیست،  و باعث افزایش میزان آراء نمی شود،  با وجود این اگر کامنت های توهین آمیز و یا کامنت هایی که نشون دهند تقلب باشد،  از حد مشخصی بیشتر گردد،  باعث کاهش آراء به نفع طرف مقابل می شود.

   فوری کلیک کنید و رای بدهید:

   http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

*

  عکس تاریخی از بندر بوشهر حدود 1300 خورشیدی،  در داستان های تاریخی ایران، عکس شماره 1215 .

   نام تاریخی خلیج فارس

    آیا می دانید گوگل چیست؟

    آیا می دانید امپریالیسم نو چیست؟

    آیا می دانید ابزار های امپریالیسم نو چه می باشد؟

    آیا می دانید ابزارهای و سلاح های دشمنان را چگونه باید از کار انداخت؟

    آیا می دانید گوگل با بسیاری از کشورها مانند چین، ونزوئلا و لیبی مشکل دارد؟

    آیا می دانید؟  آیا می دانید؟  ده ها و صدها پرسش دیگر در رابطه با امپریالیسم نو، ابزارها و ...؟

    مدتی پیش در بعضی موارد،  گوگل بی دلیل واقعی واضح و سر خود نام خلیج فارس را به خلیج .... تغییر داد،  و مورد اعتراض ایرانی ها عزیز قرار گرفت.  سپس از سیستم گسلی خودش جهت تولید اختلاف بین ملتها نظر خواهی ایجاد کرد،  که نسبت به تعداد شرکت کنندگاه نام را تعیین کند.  از ابتدا ماجرای این نظر خواهی من با آن مخالفت کردم چون گوگل چه کاره است،  که بتواند چنین کاری را سر خود انجام دهد،  و دوم اینکه اعراب بیش از پنجاه میلیون کامپیوتر دارند،  و ما کمتر از ده میلیون داریم.  اعراب امکانات وسیع تلویزیونی ماهواره ای دارند،  که چند صد کانال آزادانه برای آنها راحت برنامه پخش می کند،  و به خوبی می توانند در این قبیل موارد دست بالای تبلیغاتی داشته باشند،  و اینکه در کشور های عربی اینترنت آزاد و پر سرعت وجود دارد.  با این موارد متوجه می شوید،  که ایرانی ها در چه وضعیتی هستند،  فقط مردم کشور های حاشیه خلیج فارس در این نظر خواهی شرکت نمی کنند،  بلکه تمام مردم جهان در آن شرکت خواهند کرد،  و این نکته های مهمی برای گوگل است،  که در پرسش ها بالا مطرح کرده ام.  اعراب حدود 300 میلیون نفر هستند،  بدور از کینه توزی هایی که در طول تاریخ پانصد سال گذشته با دروغ های تاریخی که استعمار و امپریالیسم درست کرده اند،  آنها هم مثل ما مورد ظلم این دشمنان بشریت قرار گرفته اند.

      جمعیت بالای اعراب نسبت به ما ایرانیها دو دلیل عمده دارد،  اول دلیل جغرافیای،  آنها در سواحل دریاها قرار داشتند،  که خود باعث امکانات بیشتر برای گسترش و افزایش جمعیت بود.  ولی ایرانی ها در میانه قاره کهن و مسیر تضاد تمدنها بودند،  که به نوبه خود باعث تمدن و فرهنگ آفرینی شده که در ایران و ایرانیان نوشته ام.  در دوره استعمار و نو امپریالیسم قرن 18 و 19 بخش های بزرگی از ایران بزرگ جدا گردید،  مانند، افغانستان و کشور های آسیای میانه، اران و سرحدات و بلوچستان،  که آنها نمی توانند در این نظر خواهی شرکت کنند،  چون در افغانستان از کامپیوتر خبر خوبی نیست،  و آسیای میانه نیز خط متفاوت دارد،   همچنین در خود ایران و طی چند سال گذشته تلاش هایی در جریان است،  که حدود 30 درصد جمعیت کشور از این قبیل نظر خواهی ها دوری کنند.

      در مدت 30 سال گذشته جهان در یک حالت تک قطبی و تمدنی قرار داشت،  همه جا بورژوازی و سرمایه داری فرا ملی و بازار های بورس گسترده شد،  مطابق قوانین اجتماعی این موضوع نمی تواند ادامه داشته باشد.  با نگرشی به آهنگ تاریخ تمدن و ساختار های تاریخی اجتماع،  در این برهه،  تمدن به دو بخش عمده تقسیم می شود،  در سازمان آینده بینی توضیح داده ام،  تمدن هایی که بر انرژی کنترل دارند،  و تمدن هایی که بر انرژی کنترل ندارند.  بنابر این یکبار دیگر جهان دارد به دو بخش اصلی تمدنی تقسیم می شود،  یاد آوری نمایم،  همیشه در تاریخ برخورد کشنده بین دو تمدن اصلی صورت می گرفته است،  و تمدن پایین دست از بین می رفته.  ما نباید برای آینده پیش رو در تمدن پایین دست قرار داشته باشیم،  می بایست روشنفکران ایرانی تمام مردم قاره کهن را یکدل و یکدست نمایند،  تا بتوان در مقابل دشمنان ایستادگی نمود،  و از انرژی و ثروت خدا داد قاره محافظت کرد.  حالا شاید کمی متوجه شدید که ابزار های امپریالیسم نو برای چه در بخش انرژی جهان بازی می کنند،  برای بهتر متوجه شدن مطالعه و پیگیری وبلاگ انوش راوید پیشنهاد می شود.

      البته تمام ابزار های تمدن جدید دو طرفه هستند،  اگر آگاهی لازم در استفاده از آنها وجود داشته باشد بسیار برای طرف دیگر آسیب پذیر و خطرناک است.  در بخش تاریخ و تاریخ اجتماعی تا آنجا که بتوانم سعی می کنم آگاهی لازم را برسانم،  البته بدون کمک و یاری، نقد و پرسش های اینترنتی عزیزان کارم ضعیف می شود.  در بخش های دیگر منجمله کامپیوتر و اینترنت،  ترفند های این ابزاری را گرامیان دانشور فرا دهند،  بخش نشریات و برخورد های رو در رو،  و هر آنچه که لازم است،  می بایست برای این نبرد آینده سبقت دو تمدن انرژی مهیا گردد.  یکی دیگر از کار های ما این است،  که با شگرد های سازنده ایرانی اجازه ندهیم این زور آزمایی تبدیل به نبرد های مسلحانه و کشتار و خرابی شود،  بلکه باید در بالا ترین اندازه  دمکراسی و علمی باشد.

      عزیزان توجه و دقت کنید،  خلیج فارس شاهرگ حیاتی و زندگی،  تاریخ و آبروی همه ایران است،  تمام خورد و خوراک و پول و دار و ندار ما از در آمد نفت و گاز و کشتی رانی خلیج فارس است.  اگر در 30 ، 40 سال گذشته با پول نفت هر کسی به نوعی،  از کار و تلاش، از زرنگی و دزدی یا هر چیز دیگری درآمد داشته،  از خلیج فارس بوده.  زندگی و بود و نبود ایران و ایرانی به خلیج فارس وابسته است،  خیلی بیشتر از دریای خزر.  آینده مالی و آرامش زندگی فرزندان شما آینده ملت در گرو خلیج فارس است،  بدون خلیج فارس هیچ نخواهیم داشت.  آنها می خواهند با یک سری برنامه آینده انرژی جهان را در اختیار خود بگیرند،  سازمان آینده بینی را بخوانید.

        در صورت شکست ما در بدست آوردن اکثریت آرا برای نام خلیج فارس،  گوگل در برنامه هایش نام را عوض می کند،  و متعاقب آن نظر خواهی می کند،  سه جزیره تنب کوچک و بزرگ و ابوموسی ایرانی یا عربی است.  در ادامه نظر خواهی می کند،  که حوضه نفتی و گازی ایرانی یا انگلیسی، آمریکایی است،  و به همین سادگی با دست خود ما علیه ما مدرک سرهم می کند،  و چه بسا ماجرا های دیگری در پشت صحنه باشد.  از ابتدا من گفتم نباید در این قبیل ترفند های امپریالیستی به سادگی شرکت کرد،  من تا این موقع با این کار مبارزه نمودم،  ولی اینک می بینم که بیش از یک میلیون نفر از هم میهنان از شور میهن پرستی در نظر خواهی کذایی شرکت کرده اند،  حالا مجبور هستیم با تمام قدرت وارد شویم،  باید از هر گوشی و کامپیوتری که می توان روی خلیج فارس کلیک کرد،  و گوگل را شکست داد.  این یک نبرد مجازی با اعراب نیست،  آن جوانان عرب هم چون ما میهن پرست و قابل احترام هستند،  ولی مطابق تاریخ استعماری بسادگی در ترفند ها گیر می افتند.

      خلیج فارس تنها خلیج دنیا می باشد،  که با جزر و مد آب آن با آب اقیانوسها عوض می شود،  و آلودگی از فاضلاب به خود کمتر می گیرد،  در صورتی که شوری آن همیشه اندکی بیشتر از آب اقیانوس است.  همین قدرت جزر و مد منبع تولید انرژی می باشد،  که با نصب چندین توربین تولید برق می توان بی درد سر و کم خرج بیشتر از هر نیرو گاهی برق تولید کرد.

     توجه:  در قرن 21 ما ایرانی ها باید خیلی پیشرفته تر از اینگونه برنامه ها و ترفند های استعماری قرن 20 باشیم،  که گوگل و این و آن،  ایران را مانند یک کشور عقب افتاده و کوچک حساب کنند،  و برایمان برنامه بگذارند.  و یک باید مهم،  ما باید،  پا و فکر را سریع جلو بکشیم،  تا بتوانیم راحت و سرافراز وارد قرن نو و تمدن کنترل انرژی شویم،  در غیر اینصورت خود بگوید چه می شود.....

    گوگل چیست؟

      برای مقابله با دشمنان تاریخی ایران بزرگ و قاره کهن غیر از استعمار و امپریالیسم بلکه باید ابزار های انها را نیز شناخت.  یکی از مهمترین ابزار های آنها اینترنت است،  که با برنامه های چون گوگل به اقدامات جاسوسی و خرابکاری و کارشکنی در تاریخ اجتماعی مشغول هستند.  خود آنها در شعار رسمی گوگل به این موضوع اعتراف می کنند و می گویند:  سازمان دادن به تمام اطلاعات دنیا.

      گوگل شرکتی آمریکایی است،  که توسط دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد،  لری پیج و سرگئی برین،  در سال ۱۹۹۸ تأسیس گردید.  این شرکت خصوصی در ماه ژوئن ۱۹۹۹ / تیر ۱۳۷۹ رسمأ با سرمایه تأسیس ۲۵ میلیون دلار معرفی شد.  این شرکت همراهانی را چون کلاینر پرکینز کاوفیلد و سیکوال کپیتال را پیدا کرد.  گوگل سرویس و خدمات عمومی اصلی خود را در وب‌ سایت www.google.com  ارائه می‌ دهد.  این شرکت سرویس جستجوی پیشرفته ای را برای فراهم سازی اطلاعات محتوایی،  تبلیغات و خدمات متنوع اینترنتی،  مانند، جستجوی اینترنتی، ای‌میل، نقشه بر خط، نرم ‌افزار های اداری، شبکه‌ های اجتماعی و اشتراک فایل‌ های ویدئویی، ارائه می نماید و کسب در آمد می ‌کند.  می توان با هر سیستم دیگر در هر کجای جهان به نتایج جستجو های شخصی دست یافت.

      شعار رسمی گوگل شرارت ممنوع است که هرگز بد نباشید هم معنی می‌ شود،  هدف اعلام شده از طرف بنیان گزاران گوگل (لری و سرگئی)، عبارت است از:  سامان دادن تمامی اطلاعات دنیا.

    معنی گوگل بر گرفته شده از کلمه Googol به معنی عدد یک و صد صفر جلوی آن است،  که توسط میلتون سیروتا پسر خواهر ادوارد کاسنر ریاضیدان آمریکایی ابداع شده‌ است.  این موضوع عدد یک و صد صفر جلوی آن نوعی شعار و در واقع مقصود موضوع است.  بدین معنی که گوگل قصد دارد تا سرویس‌ها، اهداف و اطلاع ‌رسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در جهان وب گسترش دهد.

    کاربرد های اصلی گوگل جستجو میان سایت هاست،  که گوگل به خاطر آن در سراسر جهان معروف شده است.  قدرت جستجوی عجیب و غریب و استفاده از تکنولوژی ‌های به روز برای یافتن آن چیزی که می ‌خواهید به آن برسید،  گوگل را به محبوب ترین موتور جستجوگر دنیای مجازی معرفی کرده ‌است.  ماموریت گوگل ارائه بهترین تجربه جستجو دراینترنت بوسیله در دسترس و مورد استفاده قرار دادن عمومی اطلاعات جهان است.  گوگل ایجاد کننده بزرگترین ماشین جستجوی جهان، سریعترین و آسانترین راه پیدا کردن اطلاعات روی اینترنت را ارائه می ‌کند.  با دستیابی به چندین میلیارد صفحه گوگل نتایج را در ظرف کمتر از یک چندم ثانیه به کاربران در سراسر جهان ارائه می ‌کند.  اکنون، گوگل روزانه به بیش از صدها میلیون تقاضای جستجو پاسخ می ‌دهد.

      معرفی و رتبه وب در گوگل که به زبان انگلیسی  PageRank ، است،  در موتور های جستجو نظیر گوگل وب‌ ‌هایی را که بازدید بیشتری داشته‌ در رده ‌های بالاتری نسبت به بقیه قرار می‌ دهند.  به این ترتیب کاربرانی که کلمه خاصی را جستجو می‌ کنند،  می ‌توانند ابتدا وب‌ ‌هایی را مشاهده کنند که ارتباط بیشتری به خواسته آنها و نیز بازدید بیشتری داشته ‌اند.  موتورهای جستجو رتبه صفحه را با استفاده از تعداد یافته‌ های خود در سایت های اینترنتی نیز محاسبه می ‌کنند،  که این امر باعث شده است،  تا انگیزه ‌هایی همچون بمب گوگلی نیز پدید آید.  ناگفته نماند که هدف از ساختن بمب گوگلی بالاتر رفتن رتبه یک وبلاگ یا وب‌گاه در موتور جستجوی گوگل می ‌باشد،  که معمولاً با همکاری عده زیادی از افراد ایجاد می‌شود.

      فناوری متحول جستجوی گوگل و طراحی اینترفیس مطلوب برای کاربران،  گوگل را به عنوان بخشی از ماشین ‌های جستجوی نسل جدید تبدیل کرده ‌است.  فراتر از استفاده از فناوری کلمات کلیدی،  گوگل بر اساس فناوری رتبه صفحه (PageRank) نیز پایه ‌گذاری شده،  که این فناوری باعث می ‌شود،  تا نتایج مهم ‌تر در یک جستجو بالاتر دیده شوند.  رتبهٔ صفحهٔ یک سنجش معقول را برای اعتبار صفحات وبی که بر اساس معادله برابر ۵۰۰ میلیون متغیر و بیش از ۲ بیلیون شرایط محاسبه شدند را ایفا می ‌کند.  رتبه صفحه از ساختار پیوند عظیم وب به عنوان ابزار سازماندهی استفاده می ‌کند،  وجود یک پیوند از صفحه A به صفحه B به عنوان یک امتیاز توسط گوگل تفسیر می‌شود. با مجموع این امتیازها، گوگل تشخیص می‌ دهد که کدام صفحه مهم‌تر است، همچنین گوگل این صفحات را تجزیه و تحلیل می‌کند.

      مجتمع گوگل با داشتن صدها هزار سرور،  روش ‌های جستجوی خودکار انسداد اینترفیس دستی است.  بر خلاف ماشین ‌های جستجوی دیگر، گوگل ساختار بندی شده تا نتایج جستجوی را به بهترین شکل برای تجارت ارائه دهد.  جست و جوی گوگل به تمام زبان های اصلی دنیا ارئه می شود،  جستجو در میان وبها و وبلاگ ها، جست و جو برای عکس ها،  ارائه نقشه برای مسافرت و کار، و جستجو های دیگر دارد.  خدمات دیگر بسیاری مانند وبلاگ و پست الکترونیک و دها مورد دیگر ارائه می کند،  گوگل داک هم برای کسانی است،  که تمام روز به اینترنت متصل هستند و مشغلهٔ زیادی دارند.

      گروه ‌های گوگلی برنامه ای دیگر و یک فضای مجازی است،  برای آنکه بتوان با دوستان و اشخاص هم نظر و هم گروه ارتباط تنگاتنگ داشته،  البته برای استفاده از این امکان نیاز به GMail می باشد.  عکاسی در دنیای مجازی را گوگل دارد،  کافی است،  این امکان را دریافت کنید،  و عکس ‌هایی که گرفته ‌اید را در معرض تماشای کل دنیا بگذارید.  این امکان وجود دارد که بگویید برای چه کسانی نمایش داده شود،  برای این کار هم نیاز به جمیل می باشد.  بریا موبایل با امکان GPRS مانند ایرانسل گوگل یک امکان جدا گانه در نظر گرفته ‌است.

      می ‌توان با داشتن یک اینترنت پر سرعت هر جای کرهٔ زمین را از آن بالا توسط ماهواره دید،  و از آب و هوا در همه جا با خبر شد،  همچنین ماه و مریخ را می توان تماشا کرد.  یوتیوب در زبان انگلیسی:  YouTube  یکی از مهم ‌ترین سایت‌ های وب ۲ و معروف‌ ترین سایت به اشتراک ‌گذاری ویدیو است.  اندروید نام سیستم عاملی پایهٔ لینوکس است،  که گوگل با همکاری ده‌ها شرکت دیگر برای گوشی‌ های تلفن همراه می‌سازد.  کارایی گوگل خیلی بیشتر از اینهاست، و هر روز بر بهای سهام آن افزوده می شود.

   یاهو چیست؟

      یاهو WWW.Yahoo.com رایجترین شبکه و سرویس اینترنتی ارتباطی و تجاری است،  و نیز مانند گوگل از ابزار های امپریالیسم نو می باشد،  مراکزی در اروپا، آسیا، آمریکای لاتین، استرالیا، کانادا، ایالات متحده دارد.  سرویس های اینترنتی یاهو در کل دنیا قابل دسترسی هستند،  و این شبکه گسترده جهانی 24 نوع مرکز سرویس دهی را دارا می باشد،  که عبارتند از یاهو در ایرلند و انگلستان، یاهو در ژاپن، یاهو آلمان، یاهو فرانسه.  حدوداً 400 میلیون نفر در سطح جهان از خدمات سرویس دهی یاهو مستمر استفاده می کنند،  و روز به روز استفاده کنندگان از یاهو بیشتر می شوند.

   تاریخ یاهو

      یا هو در آوریل سال 1994 توسط دو نفر با نام های دیوید فیلو و جری یانگ ایجاد شد،  هر دو از پذیرفته شدگان رشته الکترونیک در مقطع دکترا از دانشگاه استنفورد کالیفورنیا بودند،  آنها در زمینه ایجاد یاهو در شبکه اطلاعات جهانی نقش مهمی دارند.  یاهو توانست رابطه کاری تنگاتنگی با مدیرانCEO  برقرار کند،  تا بتواند از این رابطه استفاده های زیادی در جهت توسعه استراتژی شرکت و تعیین خط مشی آینده شرکت داشته باشد.  یاهو در فوریه سال 1994 مقارن با امتحانات یانگ و فیلو شروع بکار کرد،  آنها در فرهنگ لغت به دنبال نام دیگری برای آن بودند،  که کلمه مخفف شده یاهو نظر آنها را به خود جلب کرد Yahoo مخفف جمله زیر است:  Yet another Hierarchical Officious Oracle این کلمه اختصار بیانگر این است،  که یاهو در جستجوی راهی برای ایفای نقش به عنوان پیشگام افسانه ای در عصر امروزی است.

      در دروغ های تاریخی به شیوه استعماری می گویند:  یاهو در آغاز به عنوان یک ایده مطرح شد و بعدها به عنوان سرگرمی دانشجوئی رشد پیدا کرد،  بعد از آن هم به یک سرگرمی تمام وقت برای فیلو و یانگ تبدیل شد،  تا اینکه امروزه نام یاهو آمیخته و عجین شده با اینترنت است.  توجه کنید،  ابزار هایی که مستقیم مورد حمایت CEO بوده،  می گویند قصد سرگرمی و تفریح بوده است،  و در این باره کلی چاخان و دروغ سرهم می کنند،  تا هدف اصلی در گمراهی قرار گیرد.  یاهو حرکت اساسی و گسترده خود را در  سال 1994 شروع کرد،  و سپس در حوزه اینترنتی Netscape   جایگاه خود را پیدا کرد،  در آن زمان تبادلات و کشمکش های اطلاعاتی به حد امروز نبود،  Netscape   از منابع فنی که در آن زمان وجود داشت سود زیادی می برد.  یاهو دریافت که کاربران آنها پی به پتانسیل بالای شرکت برده اند،  در مارس 1995 حقوقی را برای سرمایه داران در نظر گرفت و به دنبال آن توانستند،  سرمایه گذاری های موفقی را در ایجاد محصول تازه انجام دهند،  که از جمله آنها Atari, Oracle, Apple computer, Cisco System   می باشند،  آنها به این توافق رسیدند،  که مبلغی به عنوان سرمایه اولیه به میزان دو میلیون دلار در آوریل 1995 برای راه اندازی یاهو پرداخت کنند.  امپریالیسم مرحله دوم دریافته بود که برای آینده نیاز به ابزار هایی دارد،  بهترین راه این بود که با سرمایه گذاری و بدست گرفتن امکانات مدرن تمدن بشری برای خود ابزاری قوی تولید کند.  با اینقبیل کارها و تأسیس تشکیلات جدید،  نسبی به اهداف خود رسیدند،  البته این اقدامات آنها چندان فقط برای استفاده خود آنها نشد،  زیرا افراد با هوش با ابتداع کاربرد های مختلف،  این ابزار را به خدمت بشریت در آوردند.

      شرکت یاهو خیلی سریع رشد کرد،  و افراد سرشناس و کهنه کار از شبکه ها مختلف سیاسی و علمی و کاری آمریکا به شرکت یاهو پیوستند.  در سال 1995 دومین بخش سرمایه از سرمایه گذاردن شرکت  Reuters   Softbonk تامین گردید،  بنابر این یاهو در آوریل 1996 با یک سرمایه گذاری موفق IPO و با مجموع 49 کارمند شروع به کار کرد.  با رشد یاهو مردم به آن علاقه مند تر شده بودند،  و دوست داشتند که برای جستجوی سایت های دلخواه خود به آن مراجعه کنند،  اگر مردم جهت جستجو سایت های مختلف به آن متصل نمی شدند،  یاهو به جایگاه امروزی  نمی رسید.  یاهو سطح ارائه خدماتش را به خوبی بالا برد،  و با متصل شدن به بسیاری از سایتها با موضوعات متنوع،  سایت های متنوع دیگری نیز به نوبه خود به آنها متصل شدند.  یاهو بطور چشمگیری توجه رسانه های تلویزیونی و رادیوئی را از سال 1994-1997 بخود جلب کرد،  و حرف اول را در صحنه جهانی اینترنت زد.  سایت و شرکت یاهو خود را به عنوان دروازه اطلاعات جهانی تلقی کرد،  و حاصل تجمع این همه سایت های مختلف و مرتبط با هم در کل باعث گسترش ارتباط یاهو شد.

      یاهو سایت های محلی و  E- mail  رایگان را از شرکت  rocketmail.com  خریداری کرد،  این روند بطوری بود که یاهو توانست،  صفحات وب رایگان و خدمات سرویس دهی ایمیل را برای کاربرانش فراهم بکند.  ادامه دارد

   درست کردن گروه یاهو

      با ایمیل خود وارد یاهو شوید،  بعد گزینه گروپ در منوی سمت چپ را فعال کنید،  در آن بالای منوی سمت چپ یک گزینه به نام  start a gruop وجود دارد،  روی آن کلیک کنید.  وارد آن که شدید،  چند نوشته آبی رنگ را می بینید،  که نوع گروپ را مشخص می کند مانند،regional    به معنای عمومی یا هر موضوعی است.  وارد آن شدید،  دوباره با یک سری جدول روبرو خواهید شد،  گزینه اول نام گروپ شما را می خواهد،  حالا هر چی که دوست دارید،  گزینه دوم آدرس ایمیل خود را وارد کنید،  در جدول بعدی اگر تمایل داشتید،  یک مختصر توضیحی در مورد گروپ خود بدهید،  مانند این یک گروه مذهبی، تاریخی و….  می باشد.  بعد گزینه continue  را بزنید،  دوباره با یک سری جدول روبرو می شوید،  در گزینه اول ایمیلی را که می خواهید،  پیام های این گروه در آن برای شما ارسال شود،  در گزینه بعدی از روی عکسی که در کنار آن وجود دارد،  در کادر روبرو بنویسید،  بعد گزینه  continue را بفشارید.  در قسمت بعد دو گزینه وجود دارد،   گزینه اول شما را به سمت تنظیمات گروپ شما راهنمایی می کند،  و در گزینه بعدی شما می توانید دوستانتان را دعوت کنید،  برای دعوت دوستانتان ایمیل های آنان را در آن جدول بنویسید،  و در جدول پایین آن از آنان دعوت کنید، مانند: (سلام دوستان عزیز اگر عکس و یا هر چیزی دیگری می خواهید در این گروه عضو شوید).  بعد گزینه  submit invite    را بزنید،  در صفحه بعدی متن و یا شکل دعوتنامه خودتان را ببینید،  اگر راضی بودید invit members   را بزنید،  و اگر نه گزینه edit را بزنید،  و در مرحله بعد برای تنظیم خصوصیات گروپ روی دکمه  customize your gruop  کلیک کنید،  و بعد روی دکمه  get started کبیک کنید،  و در صفحه بعد گزینه های مورد نظر را انتخاب کرده و next را بزنید،   و در صفحه بعدی هم همچنین و دوباره در صفحه بعد تنظیمات را که انجام دادید،  روی گزینه ی finish   کلیک کنید.

*

   عکس تاریخی کاروانسرا زینعلی در فارس و جاده خلیج فارس،  مشروح در تاریخ مسافرت ایران،  عکس 612 .

     توجه:  اگر وبلاگ،  به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  وبلاگ انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبلاگ و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبلاگم بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.

   کلیک کنید:  زمین ما

   کلیک کنید:  خلیج فارس

   کلیک کنید:  طبیعت و تاریخ

   کلیک کنید:  تخریب و انقراض 

     انوش راوید //  Anoush Raavid //  raavidco@yahoo.com 

   حمله اسکندر مقدونی به ایران بزرگترین دروغ تاریخ و حمله چنگیز مغول به ایران سومین دروغ بزرگ تاریخ و مقالات مهم مانند،  سنت گریزی و دانایی قرن 21،  و دروغ های تاریخ عرب، تاریخ مغول، تاریخ تاتار،  و جدید ترین بررسی های تاریخی در وبلاگ:   جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران،    http://ravid.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد